Rețeta salsa de castraveți ar putea satisface pofta mexicană în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 20. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 14 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ceapă verde, roșii Rome, oțet distilat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salsa De Castraveți, Salsa De Castraveți, și Salsa De Castraveți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați castraveții și roșiile în cuburi de 1/4 inch și combinați într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castravete
Tomate
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Adăugați ceapă roșie și verde, usturoi, sos de soia, oțet și piper negru și cayenne după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru
Ceapa Verde
Sos De Soia
Piper Cayenne Măcinat
Oțet
Usturoi
3
Se amestecă bine. Acoperiți și răciți cel puțin 30 de minute.
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Stoltz organic Pinot Noir cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.