Salsa Cu Banane Thailandeze Cu Creveți

Salsa de banane thailandeze cu creveți necesită aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 217 calorii, 25g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.55 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Allrecipes. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Un amestec de rădăcină de ghimbir, suc de lămâie, creveți tigru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Ciuperci de stridii și creveți pe orez, Pad Thai cu creveți, și Creveți Thailandezi parfumați.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați banane, castraveți, mentă, coriandru, ghimbir și ardei roșu chile pentru a face salsa.
Într-un castron mic, amestecați sucul de lămâie, sosul de pește și zahărul brun până când zahărul s-a dizolvat. Se amestecă bine în salsa.
Aduceți la fierbere o cratiță mare cu apă ușor sărată.
Puneți creveții în apă și gătiți 3 minute sau până când carnea este opacă.
Se servește cu salsa cu banane.