Salsa - Cheddar Pui
Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 53 calorii. Această rețetă servește 30. Îndreptați-vă spre magazin și ridicați taco Bell și salsa chunky, brânză Cheddar ușoară cu lapte, 2 linguri. kraft lite zesty pansament italian, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și prietenos cu FODMAP dieta. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Skillet Salsan și pui Cheddar, Fasole bestială cu Salsan de Mango în cupe de Cheddar, și Dip de fasole și slănină cu Salsa, smântână și Cheddar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește pansamentul în tigaie mare la foc mediu.
Adăugați pui; capac. Gatiti 4 pana la 5 min. pe fiecare parte sau până se rumenesc ușor pe ambele părți.
Scoateți puiul din tigaie; acoperiți pentru a se încălzi.
Adăugați ardei în tigaie; gatiti 5 min., amestecând frecvent. Se amestecă roșiile și salsa. Puneți puiul în tigaie; acoperi. Se fierbe la foc mediu-mic 10 min. sau până când se termină (165F).
Se acoperă cu brânză; gatiti, acoperit, 4 pana la 5 min. sau până se topește.