Salsa Carne De Vită Biscuit Coace

Salsa Carne De Vită Biscuit Coace
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați să coaceți biscuiți de vită Salsa. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 221 calorii, 23g de proteine, și 11g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de ceapă verde, carne de vită măcinată, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este bun. Încercați Carne de vită ' n ' Biscuit coace, Spanac Carne De Vită Biscuit Coace, și Biscuit-Topped Tomate-Carne De Vită Coace pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 400 de metri pătrați, 9x9x2 inci, cu spray de gătit. Gatiti carnea de vita in tigaie de 10 inci la foc mediu-mare 5 pana la 7 minute, amestecand ocazional, pana se rumeneste; scurgere. Se amestecă salsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Dientes De AjoDientes De Ajo
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Răspândiți amestecul de carne de vită în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Se amestecă amestecul Bisquick, laptele, ceapa și brânza într-un castron mediu până se formează aluat moale. Aruncați aluatul cu 12 linguri peste amestec în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană Ghirardelli® 60% Cacao Chipsuri De Ciocolată Dulce-amăruie1 1/2 Cană Ghirardelli® 60% Cacao Chipsuri De Ciocolată Dulce-amăruie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Coaceți descoperit aproximativ 25 de minute sau până când se rumenesc și scobitoarea introdusă în biscuiți iese curată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați

Vin recomandat: Trandafir Spumant, Vin Spumant

Sosul de scufundare poate fi asociat cu Rosul spumant și vinul spumant. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Kir-Yianni Akakies Sparkling ros circulatorcu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Kir-Yianni Akakies Trandafir Spumant
Kir-Yianni Akakies Trandafir Spumant
Culoare de trandafir strălucitor. Bule supraabundente care indică mirosurile minunate ale lui Xinomavro. Pereche excelentă cu bucătăria mediteraneană, mâncăruri picante din bucătăria asiatică și pești uleioși. De asemenea, poate fi savurat singur ca aperitiv sau după masă.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Bucătăriimexican
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista