Salsa Borracha
Salsa Borracha ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. Această rețetă face 4 porții cu 469 calorii, 9g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.49 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați Chiles ancho, brânză feta, suc de portocale și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este excelent. Încercați Salsa Borracha, Salsa Borracha (Salsa Beat), și Salsa Borracha (Salsa Beat) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Gătiti ardeii iute într-o tigaie uscată la foc mare, întorcându-se constant până când sunt ușor prăjite, aproximativ 2 minute.
Scoateți de pe foc și când este suficient de rece pentru a le manipula, tăiați-le în jumătate și îndepărtați semințele. Tăiați-le în bucăți mici și adăugați-le într-un blender.
Adăugați sucul de portocale, tequila, usturoiul și uleiul de măsline în blender. Pureați salsa și adăugați-o în aceeași tigaie sotată folosită pentru a prăji ardeii iute. Gatiti pana se ingroasa usor, aproximativ 5 minute. Condimentează salsa cu sare și piper negru proaspăt măcinat. Se răcește complet.
Se transferă într-un castron de servire și se acoperă cu brânză Anejo mărunțită.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexican funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling, și spumante ros_loc. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Ai putea încerca Williams Selyem Westside Road vecinii Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 140 de dolari pe sticlă.
![Williams Selyem Westside Road Vecinii Pinot Noir]()
Williams Selyem Westside Road Vecinii Pinot Noir
O petardă a unui vin, vecinii Westside Road din 2015 sunt explozivi atât în nas, cât și pe palat. Aromele de zmeură neagră și cireșe negre sunt completate cu note de cedru, ienibahar, vanilie și ceai negru. O notă intrigantă de semințe de țelină complexează în continuare nasul remarcabil. Tânără și obraznică, textura este superbă, cu o coloană vertebrală de aciditate răcoritoare și pământesc argilos, care transmite arome de cireșe și zmeură strălucitoare Bing. Vinul se încheie cu taninuri rafinate asemănătoare ceaiului și o piatră zdrobită și un finisaj mineral. Un vin de neratat!