Salsa Biscuit Pui
Salsa Biscuit pui necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Pentru $2.76 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 886 calorii, 52G de proteine, și 47G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 3. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Dacă aveți la îndemână aluat de biscuiți, brânză cheddar, salsa și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până salsa ai putea urma acest curs principal cu Salsa De Căpșuni Pentru Desert ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 68%. Încercați Salsa Carne De Vită Biscuit Coace, Biscuit De Pui, și Plăcintă cu oală de pui și biscuiți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Aduceți la fiert o cratiță cu apă ușor sărată.
Adăugați piept de pui și fierbeți până se toacă ușor, aproximativ 20 de minute.
Se caleste ceapa intr-o cratita medie pana se inmoaie.
Se ia de pe foc și se amestecă salsa, apoi se amestecă brânza până se topește.
Adăugați pui și amestecați toate împreună.
Întindeți biscuiții individual, adăugând puțin din amestecul de pui la fiecare; apoi se rostogolește, se fixează cu scobitori și se așează pe o foaie de biscuiți ușor unsă.
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de aproximativ 10 minute, sau până când biscuiții sunt aurii și fierbinți.