Salsa afumată cu trei fasole necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 136 calorii, 9g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Un amestec de conserve de roșii, piper chipotle în sos adobo, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta funcționează bine ca un preț foarte rezonabil Hor d ' oeuvre. Este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Tacos de fasole neagră fumurie cu Salsa de Mango, Salsa Taquera-Salsa De Avocado Cu Chipotle Fumuriu, și Salsa Afumată Prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați toate ingredientele într-un castron mare; acoperiți și răciți cel puțin 2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
2
* Ardeii Chipotle în sos adobo pot fi găsiți în secțiunile mexicane ale supermarketurilor sau la magazinele alimentare mexicane; 1 ardei jalapeno mic, însămânțat și tocat, poate fi înlocuit.
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Willamette Valley Vineyards întreg Cluster ros circulatory din Pinot Noir cu un rating de 4,5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.