Salpicon De Pește
Salpicon de pește ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 57G de proteine, 34G de grăsime, și un total de 839 calorii. Pentru $5.9 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Un amestec de scallions, chili, scallions și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până limes ai putea urma acest curs principal cu Granita De Pepene Verde ca desert. 19 oameni au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este super. Încercați Salpicon, Salpicon, și Salpic 0 pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți Wondra într-un vas puțin adânc și condimentați generos cu sare și piper.
Bateți pentru a combina. Dragați tilapia în Wondra, bătând ușor pentru a îndepărta orice exces.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu și adăugați o peliculă subțire de ulei.
Adăugați peștele în tigaie. Gatiti timp de 2 pana la 3 minute, pana se rumenesc pe o parte, apoi intoarceti si gatiti inca 2 pana la 3 minute.
Scoateți peștele pe o tăietură și lăsați-l să se răcească câteva minute. Îndepărtați peștele cu două furculițe sau tăiați-l aproximativ cu un cuțit ascuțit.
Într-un castron mediu, combinați peștele cu chili, scallions și coriandru. Strângeți un var deasupra și pliați ușor pentru a combina. Gustați și adăugați mai mult var și sare, dacă este necesar.
Serviți într-un castron frumos cu tortilla și chipsuri și avocado, dacă doriți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alsacia Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.