Salmon Wellington

Salmon Wellington
Salmon Wellington ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 961 calorii, 13g de proteine, și 71G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,69 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați produse de patiserie cu puf, fileuri groase de somon de 6 uncii, șalotă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Încercați Salmon Wellington, Salmon Wellington, și Salmon Wellington pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Întindeți fiecare foaie de patiserie pe o suprafață ușor făinată până la un pătrat de 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
3
Tăiați fiecare în jumătate, formând patru dreptunghiuri de 12x6 inci.
4
Așezați 1 file de somon în centrul fiecărui dreptunghi, la aproximativ 3 inci și paralel cu 1 margine scurtă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SomonFile De Somon
5
Presărați fiecare file cu sare, piper, 1 lingură de șalotă și 1 lingură de tarhon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
TarhonTarhon
PiperPiper
SareSare
6
Ungeți marginile dreptunghiurilor cu puțină glazură. Îndoiți părțile lungi de patiserie peste fileuri. Îndoiți marginea scurtă a produselor de patiserie peste fileuri și înfășurați produse de patiserie, închizând fileurile. Sigilați marginile de patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
RolaRola
7
Așezați produse de patiserie, cu cusătura în jos, pe foaia de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
8
Periați cu glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
9
Coaceți produse de patiserie până când aluatul se rumeneste, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Scoateți din cuptor; lăsați să stea 10 minute. Între timp, fierbeți vinul, oțetul și 2 linguri de șalotă într-o cratiță mică grea până când lichidul se reduce la 6 linguri, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
OțetOțet
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
CuptorCuptor
11
Scoateți tigaia de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
12
Adăugați unt câte 1 bucată, amestecând până se topește înainte de a adăuga următoarea bucată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
13
Bateți în 2 lingurițe de tarhon. Sos de sezon cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
TarhonTarhon
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
14
Tăiați produsele de patiserie în treimi.
15
Așezați sosul și produsele de patiserie pe 4 farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Coutures este din trei parcele care se învecinează cu Meursault cu vârste de viță de vie de la 15 la 51 de ani. Solurile sunt predominant argile (argilă), aducând greutate și textură acestui Bourgogne Blanc.Vintage-ul din 2015 prezintă arome de pepene copt, alune și cremă de lămâie și tind să fie mai largi și mai texturate decât vinurile din satele învecinate. Îmbătrânirea butoaielor mici de stejar francez dă note de pâine prăjită și vanilie.Burgundia albă, cu bogăția, textura și aromele prăjite, se asortează bine cu peștele ușor și crustaceele și poate contrabalansa sosurile pe bază de cremă. Chardonnay în vârstă de stejar din climă mai caldă se pretează bine peștelui la grătar, amidonului, untului și nucilor prăjite.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Revista