Salm de Mandarina (somon cu sos de mandarina)

Salm de Mandarina (somon cu sos de mandarina)
Nevoie de o felul principal fără gluten și pescatarian? Salm și salsa de Mandarina (somon cu sos de mandarină) ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 31g de grăsime, și un total de 488 calorii. Pentru $ 4.62 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 16 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de ceapă, amidon de porumb, suc de mandarină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de mandarină, puteți urma acest fel principal cu Miere De Nucă De Cocos Tangerine Sorbet ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este grozav. Încercați Salmon con Salsa de Mandarina y aguacate (somon cu mandarină și salsa de Avocado), Salm de Maracuyu (somon cu sos de fructul pasiunii), și Somon cu sos de creveți (Salmon con Salsa de Camarones) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați somonul pe o farfurie și adăugați sucul de lămâie, căței de usturoi, sare și piper și lăsați-l să stea aproximativ 20 minutes.In o tigaie mare la foc mediu-mare, încălziți uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Așezați somonul în tigaie și gătiți până se rumenesc dedesubt, aproximativ 2 minute.Întoarceți somonul și continuați să gătiți până devine auriu dedesubt, cu aproximativ 2 minute mai mult pentru mediu-rar sau până când este gata după bunul plac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Transferați somonul într-un platou, condimentați cu sare și acoperiți cu aluminiu foil.To faceți sosul: într-o cratiță mică la foc mediu, topiți untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Se adauga ceapa si saut-ul pana cand ceapa este frageda, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Adăugați sucul de mandarină, mierea și coaja de mandarină și aduceți la fierbere. Reduceți focul la minim și fierbeți, amestecând ocazional, până când amestecul se îngroașă, aproximativ 5 minutes.In într-un castron mic, amestecați amidonul de porumb și apa până când amidonul de porumb se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De MandarineSuc De Mandarine
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
MandarinăMandarină
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Bateți amestecul de amidon de porumb în sos și fierbeți până când sosul se îngroașă, 1 până la 2 minute. Utilizați imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Crama EnRoute Les Pommiers Pinot Noir cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 62 de dolari pe sticlă.
EnRoute Vinăria Les Pommiers Pinot Noir
EnRoute Vinăria Les Pommiers Pinot Noir
O petală de trandafir uscată parfumată și potpourri de fructe de pădure curg o intrare luxuriantă și suculentă. Conservele de zmeură mai întunecate și aromele de mure umplu midpalatul, cu accente de cuișoare și podea de pădure care arată până la final. Acest vin este opulent și mătăsos de la început până la sfârșit, cu note minunate de fructe și condimente care persistă pe gust.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista