Salm de Mandarina (somon cu sos de mandarina)

Salm de Mandarina (somon cu sos de mandarina)
Nevoie de o felul principal fără gluten și pescatarian? Salm și salsa de Mandarina (somon cu sos de mandarină) ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 31g de grăsime, și un total de 488 calorii. Pentru $ 4.62 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 16 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de ceapă, amidon de porumb, suc de mandarină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de mandarină, puteți urma acest fel principal cu Miere De Nucă De Cocos Tangerine Sorbet ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este grozav. Încercați Salmon con Salsa de Mandarina y aguacate (somon cu mandarină și salsa de Avocado), Salm de Maracuyu (somon cu sos de fructul pasiunii), și Somon cu sos de creveți (Salmon con Salsa de Camarones) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați somonul pe o farfurie și adăugați sucul de lămâie, căței de usturoi, sare și piper și lăsați-l să stea aproximativ 20 minutes.In o tigaie mare la foc mediu-mare, încălziți uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Așezați somonul în tigaie și gătiți până se rumenesc dedesubt, aproximativ 2 minute.Întoarceți somonul și continuați să gătiți până devine auriu dedesubt, cu aproximativ 2 minute mai mult pentru mediu-rar sau până când este gata după bunul plac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Transferați somonul într-un platou, condimentați cu sare și acoperiți cu aluminiu foil.To faceți sosul: într-o cratiță mică la foc mediu, topiți untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
4
Se adauga ceapa si saut-ul pana cand ceapa este frageda, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5
Adăugați sucul de mandarină, mierea și coaja de mandarină și aduceți la fierbere. Reduceți focul la minim și fierbeți, amestecând ocazional, până când amestecul se îngroașă, aproximativ 5 minutes.In într-un castron mic, amestecați amidonul de porumb și apa până când amidonul de porumb se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De MandarineSuc De Mandarine
Ciocolată Semidulce Pe BatonCiocolată Semidulce Pe Baton
MandarinăMandarină
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
6
Bateți amestecul de amidon de porumb în sos și fierbeți până când sosul se îngroașă, 1 până la 2 minute. Utilizați imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Semidulce Pe BatonCiocolată Semidulce Pe Baton
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Crama EnRoute Les Pommiers Pinot Noir cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 62 de dolari pe sticlă.
EnRoute Vinăria Les Pommiers Pinot Noir
EnRoute Vinăria Les Pommiers Pinot Noir
O petală de trandafir uscată parfumată și potpourri de fructe de pădure curg o intrare luxuriantă și suculentă. Conservele de zmeură mai întunecate și aromele de mure umplu midpalatul, cu accente de cuișoare și podea de pădure care arată până la final. Acest vin este opulent și mătăsos de la început până la sfârșit, cu note minunate de fructe și condimente care persistă pe gust.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista