Salm de Mandarina (somon cu sos de mandarina)

Nevoie de o felul principal fără gluten și pescatarian? Salm și salsa de Mandarina (somon cu sos de mandarină) ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 31g de grăsime, și un total de 488 calorii. Pentru $ 4.62 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 16 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de ceapă, amidon de porumb, suc de mandarină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de mandarină, puteți urma acest fel principal cu Miere De Nucă De Cocos Tangerine Sorbet ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este grozav. Încercați Salmon con Salsa de Mandarina y aguacate (somon cu mandarină și salsa de Avocado), Salm de Maracuyu (somon cu sos de fructul pasiunii), și Somon cu sos de creveți (Salmon con Salsa de Camarones) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați somonul pe o farfurie și adăugați sucul de lămâie, căței de usturoi, sare și piper și lăsați-l să stea aproximativ 20 minutes.In o tigaie mare la foc mediu-mare, încălziți uleiul de măsline.
Așezați somonul în tigaie și gătiți până se rumenesc dedesubt, aproximativ 2 minute.Întoarceți somonul și continuați să gătiți până devine auriu dedesubt, cu aproximativ 2 minute mai mult pentru mediu-rar sau până când este gata după bunul plac.
Transferați somonul într-un platou, condimentați cu sare și acoperiți cu aluminiu foil.To faceți sosul: într-o cratiță mică la foc mediu, topiți untul.
Se adauga ceapa si saut-ul pana cand ceapa este frageda, aproximativ 3 minute.
Adăugați sucul de mandarină, mierea și coaja de mandarină și aduceți la fierbere. Reduceți focul la minim și fierbeți, amestecând ocazional, până când amestecul se îngroașă, aproximativ 5 minutes.In într-un castron mic, amestecați amidonul de porumb și apa până când amidonul de porumb se dizolvă.
Bateți amestecul de amidon de porumb în sos și fierbeți până când sosul se îngroașă, 1 până la 2 minute. Utilizați imediat.