Salată În Stil Pizza

Salată În Stil Pizza
Dacă doriți să adăugați mai multe Marea Mediterană rețete în cutia de rețete, salata în stil Pizza ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă fără gluten, primară și דל פחמימות,ă servește 6 și costă $4.17 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 33g de proteine, 49G de grăsime, și un total de 603 calorii. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă de la Toaterețete necesită roșii de struguri, salată verde, măsline și pepperoni. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salată Aruncată În Stil Pizza, Pizza În Stil Bunica, și Pizza În Stil Grecesc.

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Salata poate fi asociată cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Kenwood Sonoma County Chardonnay cu un rating de 4.1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.
Kenwood Sonoma County Chardonnay
Kenwood Sonoma County Chardonnay
Majoritatea fructelor pentru acest amestec au fost obținute din valea râului rus din Sonoma County, renumită pentru excelentul său Chardonnay. Aromele fructate strălucitoare de pere, măr și tei sunt frumos echilibrate de note complexe de vanilie prăjită și ghimbir. Corpolent, cu o senzație de gură luxuriantă și un finisaj răcoritor crocant.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții6
Scor De Sănătate15
Revista