Salată Waldorf

Salată Waldorf
Salata Waldorf ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 196 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 79 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Cap la magazin și ridica mere, miracol sos bici, bezele, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Waldorf Salad Quick Bread -această pâine are mere, țelină și nuci. Dacă vă place salata Waldorf, vă puteți bucura și de această pâine, Salată De Fructe Cu Frișcă (Salată Waldorf), și Salată Waldorf pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă toate ingredientele până se amestecă bine.
2
Serviți imediat. Sau, acoperiți și refrigerați până când sunteți gata de servit.

Vin recomandat: Dornfelder, Riesling

Germana funcționează foarte bine cu Dornfelder și Riesling. Berea ar putea părea alegerea naturală pentru mâncarea germană, dar riesling-ul German se împerechează minunat cu fructe de mare și schnitzel, în timp ce un roșu German precum Dornfelder merge bine cu carnea de vită și vânat. Un vin pe care l-ai putea încerca este Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red. Are 3,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Heinz Eifel Shine Dornfelder Roșu Dulce
Heinz Eifel Shine Dornfelder Roșu Dulce
Reflexia razelor soarelui de pe râul Rhein ajută la coacerea acestor struguri roșii consistenți, producând astfel un vin plin de corp, cu arome de fructe roșii închise, cu o dulceață bine echilibrată.Bucurați-vă ușor răcit singur sau cu brânzeturi, salate paste și pește.
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista