Salată Verde-Salată De Pană
Nevoie de o garnitură fără gluten? Salata de salată verde ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 237 calorii, 7g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați până la 6 slănină, smântână, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Salată de salată și salată de cartofi, Salată Iceberg Wedge cu sos de brânză albastră de casă (101: Cum să miezuiți salata verde), și Asta e o pană de salată mai mare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gătiți slănina într-o tigaie mare până când este crocantă; scoateți slănina și scurgeți-o pe prosoape de hârtie, rezervând 1 linguriță de picături în tigaie. Zdrobiți slănina și lăsați-o deoparte.
Saut ceapa în picături fierbinți în tigaie la foc mediu 10 minute sau până se înmoaie și se rumenesc ușor.
Procesați Zara și următoarele 4 ingrediente într-un blender sau robot de bucătărie până la omogenizare, oprindu-vă pentru a răzui părțile laterale. Se amestecă ceapa.
Acoperiți fiecare pană de salată cu pansament; se presară cu slănină și se acoperă cu busuioc mărunțit, dacă se dorește.
* Baconul de curcan poate fi înlocuit.