Salată verde mixtă cu chipsuri de parmigiano

Salată verde mixtă cu chipsuri de parmigiano
Salata verde mixtă cu chipsuri de parmigiano este un fel principal care servește 4. Vă uitați la silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 474 de calorii, 17 g de proteine și 29 g de grăsime per porție. Pentru 13,1 USD per porție, această rețetă acoperă 40% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 11 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână frunze de ierburi, parmigiano, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 41 de minute. Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 58%, care este solid. Salata verde mixta cu chipsuri de parmezan, salata verde cu mere, chipsuri de parmezan si vinaigreta de mustar si verdeata mixta cu chipsuri de parmezan sunt foarte asemanatoare cu aceasta reteta.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
1
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. Tapetați o tavă de foaie cu un covor de silicon. Faceți 4 cercuri uniforme, foarte subțiri de Parmigiano pe covoraș. Asigurați-vă că cercurile nu se ating.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Coaceți 7 până la 8 minute sau până când brânza s-a topit, a devenit maro auriu și arată ca dantelă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Scoateți tava din cuptor și lăsați chipsurile să se răcească aproximativ 1 minut. Cu ajutorul unei spatule, scoateți chipsurile de pe covorașul de silicon și rezervați-le pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChipsChips
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1
Umpleți chiuveta cu apă rece. Adăugați toate verdețurile de salată și amestecați ușor până când toată murdăria și nisipul cad pe fundul ligheanului. Scoateți ușor verdeața din apă și puneți-le într-o centrifugă de salată. Dacă verdețurile sunt foarte murdare, goliți chiuveta, clătiți pentru a scăpa de murdărie și repetați procesul. Rotiți verdețurile până când sunt uscate și încă arată foarte proaspete. Dacă nu folosiți verdeața imediat, păstrați-le înfășurate în prosoape de hârtie, apoi sigilate în pungi de plastic, în sertarul mai mic al frigiderului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Salată SpinnerSalată Spinner
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
2
Într-un castron mare, puneți verdeața și ierburile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Adăugați roșiile, ceapa și castraveții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
4
Stropiți jumătate din ulei și oțet și asezonați cu sare. Folosind mâinile, aruncați ușor salata pentru a o combina. Gust!
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
5
Adăugați uleiul și oțetul rămas, dacă este necesar și asezonați din nou cu sare, dacă este nevoie (probabil o veți face). Salata ar trebui să fie foarte aromată, dar nu moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
6
Aranjați salata pe farfurii sau boluri individuale de salată.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Se presară fiecare salată cu nuci și se ornează cu un crocant de Parmigiano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Salata funcționează foarte bine cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Ai putea încerca Medici Ermete Concerto Lambrusco Reggiano. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Concertul Medici Ermete Lambrusco Reggiano
Concertul Medici Ermete Lambrusco Reggiano
Roșu rubiniu intens, cu arome plăcute persistente și fructate. Sec, dar fructat în același timp. Moale și proaspăt la gust.
DificultateGreu
Gata În41 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista