Salată verde de toamnă cu mere, nuci și pansament Pain d ' Aporpice

Salata verde de toamnă cu mere, nuci și pansamentul Pain d ' Aporpice ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 2435 calorii, 32g de proteine, și 249g de grăsime pe porție. Pentru $10.82 pe portie, această rețetă acoperă 48% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de ulei de alune prăjite, 2-in. cuburi pâine rustică multigrain, măr dulce-tartă, cum ar fi jonathan, și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma nucșoara, puteți urma acest fel principal cu Tort De Nucșoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Pain d ' Sucorpice cookie-uri, Salată verde cu mere și Dressing de arțar-nuc, și Salată verde de iarnă cu nuci, mere și parmezan-sos de hamsii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Puneți nucile într-o tigaie. Într-o altă tigaie, aruncați pâinea cu 1 lingură. ulei.
Coaceți nucile și pâinea, amestecând ocazional, până când nucile sunt aurii și crutoanele sunt aurii și crocante, 12 până la 15 minute.
Lasă să se răcească. Tăiați grosolan nucile.
Bateți restul de 3 linguri. ulei, coaja, suc de portocale, condimente și 1/4 linguriță. fiecare sare și piper într-un castron mare. Aruncați ușor cu salată, frise, măr, nuci și crutoane.
Adăugați mai multă sare și piper după gust, dacă doriți.
* Găsiți la magazine alimentare bine aprovizionate și latourangelle.com