Salată verde de pere, sfeclă și Gorgonzola

Salată verde de pere, sfeclă și Gorgonzola
Nevoie de un garnitură fără gluten, primară și vegetariană? Salata verde de pere, sfeclă și Gorgonzola ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 1,04 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 172 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, sfeclă, șalotă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Salată de varză de iarnă + verdeață de sfeclă cu pere, Gorgonzolan și fenicul, Cupe de brânză Gorgonzola cu salată verde de pere și alune, și Salată spiralizată de sfeclă și spanac cu Gorgonzola pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Spălați sfecla, lăsând umed și înfășurați individual în folie. Aranjați sfecla în tigaie sau pe foaie de copt; coaceți 90 de minute sau până se înmoaie (trageți un cuțit cu lamă subțire prin folie pentru a testa). Se răcește în folie. (Pentru a găti pe plită, puneți sfecla în cratiță și acoperiți cu apă; se aduce la fierbere și se gătește la foc mediu până se înmoaie. Mișto. Acest lucru durează mai puțin timp decât coacerea-45 de minute până la o oră.) Sfecla de zaruri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
3
Aruncați perele cu suc de lămâie într-un castron mic; acoperiți și refrigerați până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Așezați sfecla prăjită cubulețe și brânza în 2 boluri separate; acoperiți și refrigerați până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Combinați uleiul și următoarele 5 ingrediente într-un bol, amestecând cu biciul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Scoateți perele, sfecla și brânza din frigider cu 15 minute înainte de servire; aduceți la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
7
Așezați verdeața într-un bol; deasupra cu pere, sfeclă și brânză și stropiți cu vinetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
VerziiVerzii
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista