Salată verde cu sos cald de roșii
Nevoie de o garnitură vegetariană? Salata verde cu sos cald de roșii ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 209 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de ulei de măsline, salată cu frunze roșii, salată română și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 82%. Încercați Salată verde cu sos cald de roșii, Fasole Verde Sote Cu Sos Cald De Roșii, Slănină Și Șalotă, și Salată Verde De Păpădie Cu Pansament Cald De Pancetta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade F. Faceți crutoanele: aruncați cuburile de pâine cu 1 lingură de ulei de măsline pe o foaie de copt cu margini; condimentează cu sare și piper.
Coaceți până devin aurii, aproximativ 8 minute.
Încălziți restul de 1/3 cană de ulei de măsline într-o tigaie medie la foc mediu.
Adăugați șalota și roșiile și gătiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute. Se amestecă sucul de lămâie și se condimentează cu sare și piper.
Aruncați salata într-un castron mare.
Se toarnă pansamentul cald deasupra, se adaugă crutoanele și se aruncă ușor. Se acoperă cu brânza albastră.
Fotografie de David Malosh