Salată verde cu Poblanos prăjit și pansament cu chimen-var

Salata verde cu Poblanos prăjită și sos de chimen-var ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 51 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, ardei iute poblano, chimen măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Salată de fasole neagră cu pansament de lime-chimen, Salată de Kale cu pansament de avocado și tei de chimen, și Salată de Fajita de pui cu sos de tei de chimen pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați ardei iute, tăiați părțile în jos, pe o foaie de copt căptușită cu folie; se fierbe 6 minute sau până se înnegresc.
Așezați într-o pungă de plastic cu fermoar; sigiliu.
Lăsați să stea 15 minute. Cojiți și aruncați piei, tulpini și semințe.
Tăiați chiles în benzi subțiri.
Combinați sucul de lămâie și următoarele 5 ingrediente (prin chimen) într-un castron mare, amestecând cu un bici.
Adăugați fâșii de chile și verdeață de salată; aruncați ușor pentru a acoperi.