Salată verde cu mere și nuci prăjite
Salata verde cu mere și nuci prăjite este o fără gluten și vegan garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 164 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,18 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de sare și piper, oțet de vin, salată verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 18 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Salată de pui cu fasole verde și nuci prăjite, Salată caldă de fasole verde cu nuci prăjite, și Salată de varză roșie cu măr verde, conserve de Lingonberry și nuci prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177°.
Întindeți bucățile de nucă pe o foaie de copt cu margini.
Coaceți nucile timp de 5 până la 8 minute, amestecând la fiecare 2 minute, până când sunt prăjite.
Se toarnă într-un castron pentru a se răci.
Așezați merele într-un castron și aruncați cu 1 lingură. oțet. Într-un castron mic, amestecați împreună oțetul rămas, muștarul, șalota și zahărul; condimentează cu sare și piper.
Șoptind constant, stropiți în ulei de măsline și continuați să bateți până se omogenizează ușor.
Așezați salata verde, merele și nucile într-un castron mare. Aruncați cu pansament chiar înainte de servire.