Salată verde cu mazăre
Salata verde cu mazăre este o fără gluten, lacto ovo vegetarian și primar rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 267 calorii, 15g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Pentru $2.95 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Cap de la magazin și ridica petits pois, CR fra fra fra fra fra, stoc de pui, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. 34 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 97%, care este super. Încercați Mazăre fiartă cu salată și ceapă, Mazăre Fiartă Cu Ceapă De Primăvară Și Salată Verde, și Mazăre fiartă cu unt, salată verde și mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie mare cu capac. Se prăjește ușor ceapa timp de aproximativ 5 minute, până se înmoaie. Între timp, trageți orice frunze exterioare deteriorate sau grosiere din salate și tăiați bazele.
Tăiați salatele pe jumătate pe lungime, prin bază.
Așezați salata tăiată cu fața în sus deasupra cepei și gătiți timp de o jumătate de minut, apoi întoarceți-o și gătiți încă 30 de secunde.
Se toarnă peste stoc și se condimentează ușor.
Puneți capacul pe tigaie, reduceți căldura la minim și gătiți timp de 10 minute.
Cu o lingură cu fante, ridicați salatele și puneți-le într-o sită peste un castron. Ridicați focul sub tigaie și fierbeți sucurile până se reduc la jumătate.
Adăugați smântâna sau crme frache și petits pois și fierbeți timp de 1 min până se încălzește. Aranjați salatele într-un vas de servit și turnați peste sosul de mazăre și smântână.