Salată verde cu chipsuri Chorizo
Salata verde cu chipsuri Chorizo este o fără gluten, fără lactate și primar farfurie. Această rețetă servește 8 și costă 1,18 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 186 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de sare, măsline, chorizo și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Încercați Queso Fundido con Chorizo Verde Y Rajas (brânză topită cu Chorizo verde și fâșii de piper prăjit), salată verde cu sfeclă și chipsuri de prosciutto, și Burger cu chipsuri Chorizo, Avocado și Plantain pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aliniați o placă mare pentru microunde cu prosoape de hârtie. Aranjați jumătate din feliile de chorizo pe farfurie și acoperiți cu un prosop de hârtie. Cuptor cu microunde la putere mare timp de 1 minut; grăsimea trebuie redată și chorizo ușor rumenit. Dacă nu este încă rumenit, acoperiți și cuptorul cu microunde la intervale de 20 de secunde până când ați terminat.
Transferați chorizo-ul gătit pe o farfurie pentru a se răci; se va crispa pe măsură ce se răcește. Repetați cu restul de chorizo.
Într-un castron mare, bateți oțetul și șalotele cu uleiul de măsline și un vârf generos de sare și piper.
Adăugați țelina, ridichile, măslinele, salata mesclun și Bibb și aruncați pentru a acoperi.
Se presară cu chipsurile chorizo și se servește imediat.