Salată verde cu brânză albastră cu sos de pere

Salată verde cu brânză albastră cu sos de pere
Salata verde cu brânză albastră cu pansament de pere ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 690 calorii, 7g de proteine, și 35g de grăsime fiecare. Pentru $6.18 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână suc de pere, ceapă, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată fără brânză albastră și pere cu sos de Nectar de caise, Salată de pere, nuci și brânză albastră cu pansament de arțar Dijon, și Folie de filet mignon feliată cu gust de ceapă de pere și pansament cu brânză albastră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, aruncați salata verde, roșiile, ceapa și brânza; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
Salată VerdeSalată Verde
BrânzăBrânză
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
În borcan cu capac etanș, agitați ingredientele rămase până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
3
Stropiți pansament peste salată; aruncați pentru a acoperi.
4
Serviți imediat.

Echipamente

DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista