Salată Ușoară De Pui Caesar

Salată Ușoară De Pui Caesar
Reteta Salata de pui Caesar lumina ar putea satisface pofta ta American în aproximativ 30 minute. Pentru $ 2.75 pe portie, veți obține un fel principal care servește 4. O porție conține 463 calorii, 40g de proteine, și 15g de grăsime. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați piept de pui, pâine crustă de o zi, usturoi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este mare. Încercați Salată de pui Caesar cu crutoane de usturoi {și pansament ușor Caesar}, Salată de paste de pui Caesar cu pansament ușor Caesar, și Versiunea ușoară a Sarasotei de salată Caesar de Paste cu pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți crutoanele: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. aruncați cuburile de pâine într-un bol mare cu 1 lingură de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrutoaneCrutoane
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2
Întindeți pe o foaie de copt și coaceți până când sunt crocante, aruncând la jumătate, aproximativ 20 de minute. Între timp, faceți pansamentul: curățați iaurtul, 2 linguri de parmezan, usturoiul, hamsiile, sucul de lămâie, muștarul și 2 linguri de apă într-un mini robot de bucătărie sau un blender. Puneți puiul între 2 bucăți de folie de plastic cu o tigaie grea până la 1/2 inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Creveți SotațiCreveți Sotați
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Ungeți o foaie de copt cu ramă cu restul de 1 lingură de ulei de măsline; adăugați puiul și condimentați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Ungeți uniform cu 1 lingură de pansament și presărați cu 2 linguri de parmezan. Se fierbe, netulburat, până se rumenesc și se fierbe, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
5
Transferați pe o placă de tăiere. Aruncați salata, crutoanele și pansamentul rămas și 3/4 cană parmezan într-un bol mare. Tăiați subțire puiul. Împărțiți salata între boluri, acoperiți cu puiul și condimentați cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrutoaneCrutoane
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Ardei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și TocatArdei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și Tocat
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Fotografie de Christopher Testani
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate53
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista