Salată ușoară cu sos cremos de Tomatillo prăjit

Salată ușoară cu sos cremos de Tomatillo prăjit
Salata ușoară cu sos cremos de Tomatillo prăjit ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă servește 6 și costă 1,22 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară, integrală 30 și vegetariană are 152 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați crema mexicană, ulei de măsline, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 8 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salată de porumb carbonizată cu sos cremos de Tomatillo, Sos Cremos De Cilantro Tomatillo, și Sos cremos de Avocado-tomatillo.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Așezați tomatillos, jalapeno și ceapă roșie pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă RoșieCeapă Roșie
Cum Ar Fi PepiteleCum Ar Fi Pepitele
Ardei IuteArdei Iute
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Stropiți cu ulei de măsline și presărați cu un vârf de sare și o măcinare de piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
Ulei De MăslineUlei De Măsline
SareSare
5
Se introduce la cuptor și se prăjește până când legumele încep să se rumenească și să se înnegrească ușor, 25 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Scoateți tot conținutul de pe foaia de copt într-un robot de bucătărie și lăsați să se răcească ușor înainte de amestecare.
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Adăugați chimenul, crema, sucul de lămâie și condimentați cu sare și piper, după gust. Puree până se omogenizează. Dați la frigider cu cel puțin 1 oră înainte de servire. Imediat înainte de servire, aruncați pansamentul cu salata verde, roșiile și ridichile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
RidicheRidiche
TomateTomate
Salată VerdeSalată Verde
Crema MexicanăCrema Mexicană
ChimenChimen
DificultateExpert
Gata În1 h, 8 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista