Salată Turnată Cu Șerbet De Tei
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten și fără lactate rețete pentru repertoriul dvs., salata turnată de șerbet de tei ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Acest hor d ' oeuvre are 90 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Mergeți la magazin și ridicați șerbetul de var, toppingul bătut în carton, apa și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de spectaculos scor spoonacular de 21%. Încearcă Salată De Tei Turnată, Șerbet De Tei, și Șerbet De Tei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, dizolvați gelatina în apă clocotită. Se amestecă șerbetul până se omogenizează bine. Se răcește până se înmoaie.
Spoon biciuit topping într-un castron mare. Bateți treptat amestecul de gelatină la viteză mică până se omogenizează bine.
Se toarnă într-o matriță de 12 cani acoperită cu spray de gătit. Se dă la frigider timp de 6-8 ore sau până se fixează.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Beaulieu Vineyard Carneros Chardonnay cu un rating de 4.4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
![Beaulieu Vineyard Carneros Chardonnay]()
Beaulieu Vineyard Carneros Chardonnay
Culoare fină de aur galben-verde. Fructul opulent, înainte, se manifestă puternic cu arome bogate, de miere de pere și extract de vanilie, cu nuanțe de ierburi proaspete și marțipan. Arome foarte pline, luxuriante dezvăluie integrate, de obicei Carneros, mere coapte și fructe piersic combinate cu elementele picante de vanilie-scorțișoară de stejar. Finisajul este cremos, rotund și prăjit, nici "carry", nici rășinos, stejarul a echilibrat fin fructul puternic. Acesta este un vin cu textură luxoasă, cu extract ridicat; o folie excelentă pentru mâncăruri bogate în pește, pui sărat sau o friptură de vițel.