Salată tropicală de spanac cu vinetă caldă de fructe
Salata tropicală de spanac cu vinaigretă de fructe calde este o fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 6 porții. Această garnitură are 133 calorii, 1g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de afine, pudră de curry, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Spanac Cu Vinetă Caldă De Slănină, Salată de spanac cu vinetă caldă de slănină, și Salată de spanac cu vinetă caldă de slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, acoperiți afinele uscate și afinele cu apă clocotită și lăsați să stea până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Încălziți uleiul în aceeași cratiță.
Adăugați curry și usturoi și gătiți la foc mic timp de 1 minut; aruncați usturoiul.
Adăugați mierea, sarea și cayenne, apoi amestecați sucul de portocale. Se amestecă fructele uscate și se aduce la foc mic. Într-un castron mare, aruncați spanacul cu pansamentul fierbinte și serviți imediat.