Salată Tradițională Mexicană De Crăciun

Salată Tradițională Mexicană De Crăciun
Salata tradițională mexicană de Crăciun ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 303 calorii, 3G de proteine, și 16g de grăsime. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Dacă aveți stafide, ananas, nucă de cocos și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cum se face o salată mexicană stratificată de Ajunul Crăciunului, Salată mexicană de Ajun de Crăciun stratificată cu sfeclă afumată, și Rapid , Proaspăt + Ușor: Salată Mexicană De Ajun De Crăciun pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Feliați 1/4 din partea superioară a fiecărui măr și rezervați. Folosind baller de pepene galben, scoateți carnea de mere pentru a lăsa o cavitate goală (care va fi umplută cu salată finită). Se taie grosolan carnea de mere și se amestecă cu ingredientele rămase în castron mare. Condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
MărMăr
Pepene GalbenPepene Galben
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit Pentru PepeneCuțit Pentru Pepene
BolBol
3
Lingurați aproximativ 3 linguri de amestec în fiecare măr scobit și așezați blaturile rezervate pe umplutură (orice umplutură neutilizată poate fi refrigerată până la 1 zi).
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
4
Serviți la rece sau la temperatura camerei.
5
Nota bucătarului: pentru a împiedica merele să se rumenească în timp ce pregătiți umplutura, așezați-le într-un bol cu apă cu sucul de 2 limes adăugate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
SucSuc
VarVar
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling, și spumante ros circulant sunt alegeri foarte bune pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Ai putea încerca Sandhi Sanford și Benedict Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 65 de dolari pe sticlă.
Sandhi Sanford și Benedict Pinot Noir
Sandhi Sanford și Benedict Pinot Noir
Unicul 2012 are straturi de cireș sălbatic, lemn dulce, piper negru și scorțișoară. Culoarea roșu rubiniu pal și taninurile mătăsoase ne arată cât de maiestuos este acest site.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
OcaziiCrăciun
Revista