Salată tocată de vară cu pansament de fermă

Salată tocată de vară cu pansament de fermă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata tocată de vară cu pansament de fermă. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 4 și costă $ 2.31 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 44G de grăsime, și un total de 522 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 27 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Un amestec de boabe de porumb, piper, fasole de ceară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată tocată de vară cu Burratan și pansament visător de mărar, Salată tocată de pui la grătar de vară cu pansament Balsamic alb, și Salată crocantă de vară cu pansament Jalapeno Ranch pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți cartofii într-o cratiță mică cu suficientă apă rece pentru a acoperi și condimentați cu sare. Se aduce la fierbere și apoi se fierbe, neacoperit, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se scurge și se pune într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Aduceți un vas mediu de apă la fiert și sareți-l Generos. Umpleți un bol mediu cu apă cu gheață și sareți-l și el.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați porumbul, fasolea și broccoli în apa clocotită și gătiți până când sunt crocante, aproximativ 2 minute. Folosiți o lingură sau o strecurătoare pentru a scoate legumele și a le arunca imediat în apa cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
ApăApă
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
FasoleFasole
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
SitaSita
5
Scurgeți legumele, uscați-le și adăugați-le în castronul de cartofi împreună cu roșiile și castraveții. Aruncați salata cu 1/2 cană de pansament. Gustați și adăugați mai multă sare și piper, dacă doriți. (Salata poate fi preparată până în acest moment cu 2 ore înainte și refrigerată.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
LegumeLegume
CastraveteCastravete
CartofiCartofi
TomateTomate
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Când sunteți gata de servit, aruncați salata cu verdeața și varza, dacă doriți, și cu un pic mai mult pansament dacă vă place salata pe partea bine îmbrăcată. Treceți pansamentul rămas la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
VerziiVerzii
7
Know-How: scufundarea legumelor în apă sărată clocotită și apoi cufundarea lor în apă cu gheață se numește albire și răcoritoare. A avea apa la fierbere completă înainte de a adăuga legumele, precum și gătitul descoperit, este cheia pentru menținerea vibrantă a legumelor verzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
ApăApă
8
Zdrobiți cățelul de usturoi, presărați cu sare și, cu partea unui cuțit mare, amestecați și ungeți amestecul într-o pastă grosieră. Răzuiește pasta într-un bol mic, adaugă ingredientele rămase și bate bine pentru a face un pansament cremos. Utilizați imediat sau refrigerați într-un recipient bine închis timp de până la 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
BatetiBateti
BolBol
DificultateMediu
Gata În27 m.
Porții4
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista