Salată thailandeză slabă cu sos de arahide

Salată thailandeză slabă cu sos de arahide
Rețeta salată thailandeză slabă cu sos de arahide este gata în aproximativ 40 de minute și este cu siguranță un excelent fără lactate și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare asiatică. Această rețetă servește 4 și costă 1,44 USD pe porție. Acest fel principal are 290 calorii, 17g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Dacă aveți zahăr, sos de arahide rețetă, arahide prăjite uscate cu aromă de miere și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma sosul de soia cu conținut scăzut de sodiu, puteți urma acest fel principal cu Banana Split Tort ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Salată thailandeză cu sos de arahide, Salată thailandeză cu sos de arahide, și Salată de pui thailandeză cu sos de arahide.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie, aduceți bulionul la fierbere; adăugați bulgur nefiert. Reveniți la fierbere; reduceți căldura. Acoperiți și fierbeți aproximativ 15 minute sau până când bulgurul este fraged și cea mai mare parte a lichidului este absorbită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulgurBulgur
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
2
Scurgeți dacă este necesar. Între timp, pregătiți edamame conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Edamame Congelat (din Păstăi)Edamame Congelat (din Păstăi)
3
Transferați bulgur și edamame într-un castron mare; se amestecă ardeiul dulce, morcovul, ceapa roșie și coriandrul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei DulceArdei Dulce
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Edamame Congelat (din Păstăi)Edamame Congelat (din Păstăi)
BulgurBulgur
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Împărțiți spanacul în patru farfurii de servire. Se acoperă cu amestec de bulgur; stropiți cu sos de arahide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
BulgurBulgur
Usturoi OpăritUsturoi Opărit
5
Se presară cu arahide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi OpăritUsturoi Opărit
6
Pansament cu arahide: într-o cratiță mică, combinați 1/3 cană de apă, 3 linguri de unt de arahide cremos cu grăsimi reduse, 2 linguri de sos de soia cu sodiu redus, 1 linguriță de zahăr, 1/4 linguriță de ghimbir măcinat, 1/8 linguriță de ardei roșu zdrobit și 1 cățel de usturoi, tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia De Sodiu InferiorSos De Soia De Sodiu Inferior
Unt De Arahide CremosUnt De Arahide Cremos
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1/4 Cană Muștar Uscat1/4 Cană Muștar Uscat
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Usturoi OpăritUsturoi Opărit
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
7
Bateți constant la foc mediu-mic aproximativ 3 minute sau până când este neted și ușor îngroșat (amestecul va apărea coagulat la început, dar va deveni neted pe măsură ce este bătut la foc). Face aproximativ 2/3 cană.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Thai funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este eseul Chenin Blanc Blend. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Eseu Chenin Blanc Blend
Eseu Chenin Blanc Blend
Vechea viță de vie Chenin blanc a fost folosită ca ancoră a acestui vin și îi conferă fructuozitatea intensă și aciditatea răcoritoare. Viognierul adaugă note florale și picante și o bogăție moale și atrăgătoare Palatului. Perfect cu fructe de mare la grătar și pui.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate71
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista