Salată Thailandeză De Vită-Tăiței La Grătar

Salată Thailandeză De Vită-Tăiței La Grătar
Salata de carne de vită Thailandeză la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 373 calorii, 21g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $2.35 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați arahide prăjite uscate, sos de soia, gingerroot și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sosul de soia, puteți urma acest fel principal cu Panna Cotta cu sos de căpșuni-Vin Santo ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Această rețetă este tipică bucătăriei asiatice. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Încercați Salată Thailandeză De Tăiței De Vită, Salată Thailandeză De Tăiței De Vită, și Salată de tăiței Thailandezi cu pui la grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În 1 cană de măsurare cu microunde, amestecați sosul de soia, zahărul brun, uleiul, sucul de lămâie, sosul de pește, rădăcina de ghimbir și fulgii de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Sos De PeșteSos De Pește
GhimbirGhimbir
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Sos De SoiaSos De Soia
PiperPiper
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
2
Într-un vas mare nemetalic sau într-o pungă de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor, puneți carnea de vită și 3 linguri din amestecul de sos de soia. (Acoperiți și refrigerați amestecul de sos de soia rămas pentru pansament). Întoarce-te la haină. Acoperiți vasul sau punga de etanșare; refrigerați cel puțin 20 de minute sau până la 4 ore pentru a marina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SoiaSos De Soia
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
3
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Scoateți carnea de vită din marinată; aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Carne De VităCarne De Vită
5
Puneți carnea de vită pe grătar la foc mediu. Acoperiți grătarul; gătiți 10 până la 15 minute, rotind la jumătatea grătarului, până la coacerea dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Lăsați să stea 5 minute; tăiați în benzi subțiri.
7
Tăiați benzile în lungimi de 1 până la 1 1/2 inch.
8
Între timp, într-o cratiță de 2 litri, încălziți 6 căni de apă până la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
9
Adăugați tăiței de orez; gătiți 2 până la 3 minute sau doar până se înmoaie (nu gătiți prea mult). Clătiți în apă rece până se răcește; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
ApăApă
OrezOrez
10
Tăiați tăiței cu foarfece de bucătărie în lungimi de 3 până la 5 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
11
Folosind un tel de sârmă, amestecați untul de arahide în amestecul de sos de soia rămas pentru a face pansament. Dacă este necesar, amestecul cu microunde neacoperit la 15 până la 20 de secunde pentru a se amesteca în unt de arahide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De ArahideUnt De Arahide
Sos De SoiaSos De Soia
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
BatetiBateti
12
Într-un castron mare, așezați tăiței, carne de vită, morcovi, ardei gras și ceapă. Aruncați cu pansament până când tăiței sunt acoperiți uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
MorcovMorcov
PastePaste
CeapăCeapă
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
13
Se presară cu arahide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArahideArahide
14
Serviți imediat.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Thai funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. David & Nadia Chenin Blanc cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 36 de dolari pe sticlă.
David Și Nadia Chenin Blanc
David Și Nadia Chenin Blanc
Chenin Blanc din Swartland se concentrează din nou pe diverse viță de vie veche podgorii, variind plantații din 1962 până în 1982 și pe bază de granit din Paardeberg, amestecat cu schale/șist din est, lut din nord și fier din părțile de vest ale Swartland. Vița de vie cultivată pe uscat a rezistat testului timpului și prezintă motivul suprem pentru care Chenin Blanc este principalul lor obiectiv în Swartland. Grămadă întreagă presată și fermentată natural, maturată timp de 11 luni în butoaie vechi de stejar francez neutru.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista