Salata de carne de vită Thailandeză la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 373 calorii, 21g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $2.35 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați arahide prăjite uscate, sos de soia, gingerroot și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sosul de soia, puteți urma acest fel principal cu Panna Cotta cu sos de căpșuni-Vin Santo ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Această rețetă este tipică bucătăriei asiatice. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Încercați Salată Thailandeză De Tăiței De Vită, Salată Thailandeză De Tăiței De Vită, și Salată de tăiței Thailandezi cu pui la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În 1 cană de măsurare cu microunde, amestecați sosul de soia, zahărul brun, uleiul, sucul de lămâie, sosul de pește, rădăcina de ghimbir și fulgii de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Sos De Pește
Ghimbir
Suc De Lămâie
Sos De Soia
Piper
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
2
Într-un vas mare nemetalic sau într-o pungă de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor, puneți carnea de vită și 3 linguri din amestecul de sos de soia. (Acoperiți și refrigerați amestecul de sos de soia rămas pentru pansament). Întoarce-te la haină. Acoperiți vasul sau punga de etanșare; refrigerați cel puțin 20 de minute sau până la 4 ore pentru a marina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
3
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
4
Scoateți carnea de vită din marinată; aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Carne De Vită
5
Puneți carnea de vită pe grătar la foc mediu. Acoperiți grătarul; gătiți 10 până la 15 minute, rotind la jumătatea grătarului, până la coacerea dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
6
Lăsați să stea 5 minute; tăiați în benzi subțiri.
7
Tăiați benzile în lungimi de 1 până la 1 1/2 inch.
8
Între timp, într-o cratiță de 2 litri, încălziți 6 căni de apă până la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
9
Adăugați tăiței de orez; gătiți 2 până la 3 minute sau doar până se înmoaie (nu gătiți prea mult). Clătiți în apă rece până se răcește; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Apă
Orez
10
Tăiați tăiței cu foarfece de bucătărie în lungimi de 3 până la 5 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De Bucătărie
11
Folosind un tel de sârmă, amestecați untul de arahide în amestecul de sos de soia rămas pentru a face pansament. Dacă este necesar, amestecul cu microunde neacoperit la 15 până la 20 de secunde pentru a se amesteca în unt de arahide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De Arahide
Sos De Soia
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu Microunde
Bateti
12
Într-un castron mare, așezați tăiței, carne de vită, morcovi, ardei gras și ceapă. Aruncați cu pansament până când tăiței sunt acoperiți uniform.
Thai funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. David & Nadia Chenin Blanc cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 36 de dolari pe sticlă.