Salată thailandeză de morcovi și ridichi
Uitați să ieșiți să mâncați sau să comandați mâncare la pachet de fiecare dată când doriți mâncare asiatică. Încercați să faceți salată thailandeză de morcovi și ridichi acasă. Pentru $2.26 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această garnitură are 78 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă de la BBC Good Food necesită sos de scufundare cu ardei iute, ceapă de primăvară, sos de pește și ridichi. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 85%, ceea ce este remarcabil. Rețete similare includ Salată de ridichi și morcovi, Salată De Ridiche De Morcovi, și Salată de morcovi și ridichi.
Instrucțiuni
Amestecați sosul de ardei iute cu coaja și sucul de tei și sosul de pește pentru a face pansamentul.
Aranjați salata într-un bol mare de salată. Aruncați toate ingredientele rămase cu pansamentul chiar înainte de a fi gata de mâncare, pentru a păstra totul crocant și proaspăt, apoi adăugați la salată.