Salată Taco În Trei Pași
Salata Taco în trei etape este o fără gluten rețetă cu 10 porții. O porție conține 293 calorii, 17g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $1.79 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Mergeți la magazin și ridicați apă, mușchi de pământ, roșii și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în jurul valorii de 45 minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de remarcabil scor spoonacular de 39%. Rețete similare sunt Salată Taco În Trei Pași, Salată De Taco În Trei Etape, și 3 Pas Salata Taco.
Instrucțiuni
Gatiti carnea de vita in tigaie mare la foc mediu-mare pana se rumeneste, amestecand sa se prabuseasca. Se amestecă condimentele de taco și apa. Reduceți căldura și fierbeți 5 minute, amestecând ocazional.
Combinați smântâna și salsa într-un bol mic.
Combinați amestecul de vită, salata iceberg, chipsuri de tortilla, roșii, 1/2 cană de brânză și fasole într-un castron mare.
Stropiți amestecul de smântână peste salată și aruncați ușor.
Se presară cu 1/2 cană de brânză și măsline negre.