Salată Taco Dezordonată
Rețeta salată taco dezordonată este gata în aproximativ 20 de minute și este cu siguranță un mare fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Pentru $2.6 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 828 calorii, 34G de proteine, și 54g de grăsime. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca un fel principal prietenos cu bugetul. Dacă aveți la îndemână fasole, chipsuri de tortilla, carne de vită măcinată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 61%, ceea ce e bine. Încercați Porumb Murdar, Burger Murdar, și Murdar Sleepover Gustări pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, aruncați salata verde și brânza.
Într-un castron separat, amestecați pansamentul, condimentul taco și fasolea.
Se rumenește carnea de vită măcinată într-o tigaie mare la foc mediu-mare și se scurge.
Adăugați carnea de vită măcinată și amestecul de pansament în salată și brânză și amestecați bine. Dați la frigider până chiar înainte de servire, apoi zdrobiți chipsurile de tortilla în timp ce sunt încă în pungă și combinați-le cu salata.