Salată Spaniolă De Cartofi
Salata de cartofi spaniolă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 88 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 284 calorii, 7g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 6. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii alimentelor Europene. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Dacă aveți la îndemână piper măcinat, cartofi, măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 35%. Rețete similare sunt Salată Spaniolă De Cartofi, Salată De Cartofi Spanioli Fumurii, și Salată de Tunan și cartofi în stil spaniol.
Instrucțiuni
Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată.
Adăugați cartofii și gătiți până se înmoaie, dar încă ferm, aproximativ 15 minute; se scurge și se răcește.
Tăiați fiecare cartof pe lungime în sulițe de 1 inch.
Așezați sulițele în vasul de copt de 9x13 inch.
Pregătiți marinada amestecând împreună oțetul de vin alb, uleiul de măsline, usturoiul, sarea și piperul. Rezervați 1 lingură și turnați restul peste cartofi și întoarceți ușor pentru a acoperi. Acoperiți și refrigerați până la răcire.
Scoateți cartofii din frigider și aduceți la temperatura camerei. Aranjați sulițele de cartofi pe platoul de servire.
Miez de mere și se toacă fin; se adaugă la marinada rezervată. Se amestecă slănină (sau șuncă), măsline și ceapă. Se toarna peste cartofi si se serveste.