Singkamas (Jicama) salata ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 10. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 96 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime per portie. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână morcov, rădăcină de ghimbir, ardei chile și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 6 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 48%, ceea ce este bine. Încercați Salată Jicama, Salată Jicama, și Salată Jicama pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați jicama, ardeiul gras roșu, ardeiul gras verde, ceapa roșie, ardeii verzi chile, ghimbirul și morcovul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute Verde
Ardei Gras
Ardei Roșu
Ceapă Roșie
Morcov
Ghimbir
Jicama
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Bateți apa, oțetul, zahărul și sarea împreună într-un bol separat; se toarnă peste amestecul de legume și se aruncă pentru a acoperi. La frigider cu cel puțin 1 oră înainte de servire.