Salata shiitake și Edamame cu vinaigretă Miso albă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană are 185 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 1,5 USD pe porție. Un amestec de miere, ciuperci shiitake, șalotă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Shiitake prăjit și salată Asiatică de pere cu vinetă Miso-Susan, Salată edamame de fasole albă cu slănină și vinetă de vin roșu afumat, și Tilapia cu salată de orz, Shiitake și Edamame.
Instrucțiuni
1
Suc de portocale, sos de soia, oțet, miere, miso și șalotă într-un blender. Cu blenderul care rulează, se toarnă 3 linguri. ulei vegetal și ulei de susan și vârtej 10 secunde. Pune vinaigreta deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal
Suc De Portocale
Vinetă
Ulei De Susan
Sos De Soia
Ceapă Eșalotă
Oțet
Miere
Miso
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Încălziți uleiul vegetal rămas într-o tigaie mare la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați shiitakes și sare și gătiți, amestecând, până când ciupercile se rumenesc, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Ciuperci Shiitake
Sare
4
Lasă să se răcească.
5
Într-un castron mare, aruncați ușor salata verde și sfecla verde cu 2 linguri. vinegretă. Se acoperă cu shiitakes, edamame, ceapă verde și semințe de susan.