Salată rusă de cartofi din Costa Rica

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete din Europa de Est, așa că încercați Salata Rusă de cartofi din Costa Rica. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, 30 întregi și vegetariană are 170 calorii, 8g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca garnitură. Un amestec de sfeclă, ouă, cartofi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Încercați Costa Rica Tacos De Pește, Cookie-Uri De Nucă De Cocos-Arahide: Galletas Maria (Costa Rica), și Salată rusă de cartofi cunoscută și sub numele de salată Olivier pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați cartofii într-o oală și acoperiți cu apă sărată. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce focul la mediu-mic, se acoperă și se fierbe până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Scurgeți și lăsați să se usuce la abur timp de un minut sau două. Lăsați cartofii să se răcească.
În timp ce cartofii se gătesc, așezați ouăle într-o cratiță într-un singur strat și umpleți cu apă pentru a acoperi ouăle cu 1 inch. Acoperiți cratița și aduceți apa la fierbere la foc mare. Odată ce apa fierbe, scoateți-o de pe foc și lăsați ouăle să stea în apa fierbinte timp de 15 minute.
Se toarnă apa fierbinte, apoi se răcește ouăle sub apă rece în chiuvetă. Curățați și tăiați cubulețe odată reci.
Așezați cartofii, sfecla, ouăle și maioneza într-un castron, amestecați bine și condimentați după gust cu sare și piper.