Salată Romaine Cu Brânză Albastră
Salata de brânză albastră Romaine ar putea fi doar fără gluten și lacto ovo vegetarian rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,59 USD pe porție. Acest hor d ' oeuvre are 235 calorii, 6g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Un amestec de romaine rupte, brânză, cățel de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 25 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 47%, ceea ce este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Salată Romaine la grătar cu brânză albastră, Salată de Romaine cu vinetă de brânză albastră, și Salată Romaine la grătar și brânză albastră.
Instrucțiuni
Combinați nucile de pin și untul; se întinde pe o foaie de copt.
Se coace la 350 CP timp de 4-6 minute până se rumenesc, amestecând o dată. Se răcește pe un suport de sârmă. Într-un castron mare, combinați romaine și brânză albastră.
Adăugați mere și nuci de pin.
Într-un robot de bucătărie sau blender, combinați sucul de lămâie, zahărul brun, usturoiul, sarea și piperul; acoperiți și procesați până se omogenizează. În timpul procesării, adăugați treptat ulei într-un flux constant.
Stropiți peste salată și aruncați pentru a acoperi.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegeri excelente pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Un vin pe care l-ai putea încerca este Faire la Fete Cremant de Limoux. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![Faire la Fete Cremant de Limoux]()
Faire la Fete Cremant de Limoux
Culoare aurie deschisă, cu arome vibrante și arome de măr copt, cireș alb și bezea de lămâie. De la caviar gourmet și stridii până la floricele de porumb, Faire la F este un vin versatil care se împerechează bine cu o gamă largă de feluri de mâncare și bucătării. Încercați cu o salată Asiatică de pere, rulouri picante de ton sau cotlete de porc și sos de mere.Amestec: 70% Chardonnay, 20% Chenin Blanc, 10% Pinot Noir