Salată Romaine-Broccoli cu căpșuni
Nevoie de o mâncare laterală fără gluten, primară și vegană? Salata Romaine-Broccoli cu căpșuni ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 72 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 88 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână amestec de broccoli-salată de varză, căpșuni, salată romană ruptă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. de la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Salată Romaine-Broccoli cu căpșuni, Salată de romaine cu ierburi cu căpșuni, și Salată compusă din Broccoli prăjiți, Romaine, năut și nuci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare de servire, combinați toate ingredientele, cu excepția sosului pentru salată; aruncați pentru a amesteca.
Se toarnă pansamentul peste salată; aruncați pentru a acoperi.