Salată Romaine-Broccoli cu căpșuni

Salată Romaine-Broccoli cu căpșuni
Nevoie de o mâncare laterală fără gluten, primară și vegană? Salata Romaine-Broccoli cu căpșuni ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 72 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 88 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână amestec de broccoli-salată de varză, căpșuni, salată romană ruptă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. de la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Salată Romaine-Broccoli cu căpșuni, Salată de romaine cu ierburi cu căpșuni, și Salată compusă din Broccoli prăjiți, Romaine, năut și nuci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare de servire, combinați toate ingredientele, cu excepția sosului pentru salată; aruncați pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Se toarnă pansamentul peste salată; aruncați pentru a acoperi.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții6
Scor De Sănătate51
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista