Salată Romaine-Broccoli cu căpșuni

Salată Romaine-Broccoli cu căpșuni
Nevoie de o mâncare laterală fără gluten, primară și vegană? Salata Romaine-Broccoli cu căpșuni ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 72 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 88 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână amestec de broccoli-salată de varză, căpșuni, salată romană ruptă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. de la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Salată Romaine-Broccoli cu căpșuni, Salată de romaine cu ierburi cu căpșuni, și Salată compusă din Broccoli prăjiți, Romaine, năut și nuci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare de servire, combinați toate ingredientele, cu excepția sosului pentru salată; aruncați pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se toarnă pansamentul peste salată; aruncați pentru a acoperi.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții6
Scor De Sănătate51
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista