Salată rapidă de Paste grecești cu friptură

Salată rapidă de Paste grecești cu friptură
Salata rapidă de Paste grecești cu friptură ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 676 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.15 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți brânză feta, unt, spanac și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 48%. Rețete similare sunt Salată grecească rapidă pentru doi, Salată grecească rapidă și ușoară, și Salată De Friptură Din Insulele Grecești.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați paste și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până când sunt al dente. Când este gătit, scurgeți, apoi aruncați cu ulei de măsline și păstrați la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
3
Între timp, topiți 1 lingură de unt într-o tigaie la foc mediu-mare. Căutați ochiul coastei pe ambele părți până când este roz-roz în centru, 7 până la 10 minute, în funcție de grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ribeye SteakRibeye Steak
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Scoateți friptura din tigaie și tăiați-o în bucăți de mușcătură. Topiți restul de 1 lingură de unt în tigaie și amestecați usturoiul și șalotele. Gatiti 5 pana la 10 secunde pana cand parfumati, apoi intoarceti friptura in tigaie si gatiti inca 5 minute sau la coacerea dorita. Se amestecă sosul de soia și se gătește câteva secunde mai mult, lăsându-l să se evapore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați pesto de roșii uscate la soare, măsline, spanac, busuioc, pătrunjel, brânză feta și sâmburi de floarea soarelui. Aruncați cu pastele într-un castron mare și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesto De Roșii Uscate La SoarePesto De Roșii Uscate La Soare
Sâmburi Suplimentari De Floarea Soarelui Sărați, OpționalSâmburi Suplimentari De Floarea Soarelui Sărați, Opțional
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat

Vin recomandat: Agiorgitiko, Assyrtiko, Moschofilero

Agiorgitiko, Assyrtiko și Moschofilero sunt alegeri excelente pentru Greacă. Dacă îți vine să mergi în greacă cu mâncarea ta grecească, assyrtiko și moschofilero sunt ambele vinuri albe minunate de asortat cu pui, fructe de mare etc. Agiorgitiko este un roșu corpolent potrivit pentru carne prăjită și miel. Un vin pe care l-ați putea încerca este Skouras Saint George Agiorgitiko. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
Skouras Sfântul Gheorghe Agiorgitiko
Skouras Sfântul Gheorghe Agiorgitiko
Zmeura coaptă și fructele de prune damson se amestecă pe gust cu note de vanilie și nucșoară.Această mulțime-pleaser este un meci mare pentru carne de porc prăjită. Vă rugăm să serviți cu o ușoară răcire.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista