Salată prăjită de Yam și Kale
Salata prăjită de Yam și Kale ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 55 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 207 calorii. Această rețetă este plăcută de 612 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți cimbru, oțet de vin, igname de bijuterii și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular spectaculos de 100%. Încercați Salată prăjită de dovlecei și varză, Salată De Varză Cu Sfeclă Prăjită, și Salată De Varză Prăjită De Iarnă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 400 de grade F (200 de grade C). Aruncați ignamele cu 2 linguri de ulei de măsline într-un castron. Condimentați după gust cu sare și piper și aranjați uniform pe o foaie de copt.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când ignamele sunt fragede, 20 până la 25 de minute. Se răcește la temperatura camerei în frigider.
Între timp, încălziți restul de 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu. Gatiti si amestecati ceapa si usturoiul pana cand ceapa s-a caramelizat pana se rumeneste, aproximativ 15 minute. Se amestecă varza, se gătește până se ofilește și se înmoaie.
Transferați amestecul de kale într-un castron și răciți la temperatura camerei la frigider.
Odată ce toate ingredientele s-au răcit, combinați ignamele, varza, oțetul de vin roșu și cimbru proaspăt într-un castron. Se condimentează după gust cu sare și piper și se amestecă ușor pentru a se combina.