Salată prăjită de sfeclă și ghimbir

Salată prăjită de sfeclă și ghimbir
Sfeclă prăjită și salată de ghimbir este o fără gluten și vegan rețetă cu 4 porții. O porție conține 176 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $1.78 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, zahăr brun, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Funcționează bine ca o farfurie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată de spanac și sfeclă prăjită cu vinetă de ghimbir, Salată De Spanac Și Sfeclă Prăjită Cu Vinetă De Ghimbir, și Salată de sfeclă prăjită și șalotă peste verdeață de sfeclă ofilită și Rucola pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti sfecla: folosind o oala suficient de mare pentru a tine toate sfecla, umpleti-o 3/4 din drum cu apa rece si adaugati sfecla. Condimentează apa generos cu sare. Aduceți lichidul la foc mic la foc mic. Când sfecla este fragedă când este străpunsă cu vârful unui cuțit, scurgeți apa și lăsați-le să se răcească aproximativ 10 minute. Cojiți-le "ștergând" pielea cu un prosop de bucătărie. Tăiați părțile dure ale vârfurilor și fundului cu un cuțit mic și tăiați fiecare sfeclă în "secțiuni" ca bucăți de portocală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Faceți pansamentul: într-un bol mediu, combinați oțetul de cidru, oțetul balsamic, zahărul brun și sarea și piperul de mare, după gust. Se amestecă sfecla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
2 Lingurițe De Sare Fierbinte2 Lingurițe De Sare Fierbinte
UmărUmăr
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Puneți vasul la frigider și lăsați sfecla să se marineze aproximativ 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Când este gata de servit, adăugați uleiul de măsline, ghimbirul și frunzele de pătrunjel. Aruncați pentru a acoperi sfecla. Folosiți o foarfecă pentru a "tăia" frunzele de mentă peste salată și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate37
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista