Salată prăjită de dovlecei și varză

Salată prăjită de dovlecei și varză
Salata prăjită de dovlecei și Kale ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 317 calorii, 9g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână varză, sare, piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare sunt Salată de varză de vacanță cu dovlecei prăjiți, Salată prăjită de dovlecei, varză și cuscus, și Recoltați salată de Kale cu dovlecei de iarnă prăjiți.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Curățați, semințați și tăiați dovleceii de nucă în bucăți de 1 inch. Aruncați cu ulei de măsline, zahăr brun, sare și piper; coaceți timp de 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe ButternutSuc De Fructe Butternut
Zahăr BrunZahăr Brun
Ulei De MăslineUlei De Măsline
PiperPiper
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Scoateți din cuptor; rece. Aruncați cu varză, castraveți și ceapă roșie. Într-un blender, sos pur de soia cu conținut scăzut de sodiu, suc proaspăt de lămâie, ulei de susan, zahăr, unt de arahide cremos, ghimbir proaspăt și apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De Arahide CremosUnt De Arahide Cremos
Ghimbir ProaspătGhimbir Proaspăt
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ulei De SusanUlei De Susan
Ceapă RoșieCeapă Roșie
Sos De SoiaSos De Soia
CastraveteCastravete
ZahărZahăr
ApăApă
KaleKale
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
CuptorCuptor
4
Stropiți salata cu sos; servi.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista