Salată Prăjită De Dovlecei Și Orez
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați salata de dovlecei și orez prăjită. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 326 calorii, 5g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de ore și 25 de minute. Mergeți la magazin și ridicați ceapă verde, zahăr brun, oțet de vin și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este extraordinar. Încercați Salată de dovlecei prăjiți și orez sălbatic, Supă prăjită de dovleac cu orez sălbatic și mere, și Salată de dovlecei și orez sălbatic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați zahărul brun, oțetul balsamic, uleiul și sarea.
Adăugați squash; aruncați pentru a acoperi.
Transferați într-un 15-in uns, căptușit cu folie. x 10-in. x 1-în. tigaie de copt.
Se coace la 425 la 25-30 de minute sau până se înmoaie, amestecând ocazional. Se răcește complet.
Între timp, gătiți orezul conform instrucțiunilor pachetului.
Se ia de pe foc; se răcește complet.
Într-un castron mare, combinați ardeii roșii, nucile de pin, ceapa verde, mărarul, pătrunjelul, dovleceii și orezul. Într-un castron mic, amestecați ingredientele pentru pansament.
Se toarnă peste salată; aruncați pentru a acoperi.
Se servește la temperatura camerei. Acoperiți și refrigerați resturile.