Salată prăjită cu piper și Pepperoni
Ardei prăjit și Pepperoni aruncat salata este un fără gluten și fără lactate garnitură. Această rețetă servește 6. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 257 calorii, 10g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați legături de pepperoni, sare de usturoi, roșii de struguri și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată De Pizza Cu Pepperoni Aruncată, Salată Aruncată Cu Anghinare-Pepperoni, și Salată De Nucă Prăjită.
Instrucțiuni
Tăiați ardeiul gras în jumătate; scoateți semințele.
Așezați jumătățile, cu pielea în sus, pe tigaia de carne căptușită cu folie. Se fierbe 3 până la 4 inci de la căldură aproximativ 5 minute sau până când pielea se înnegrește.
Se pune într-o pungă de plastic; lăsați să stea 10 minute la abur. Cojiți pielea din piper.
Între timp, căptușiți placa cu microunde cu prosoape de hârtie cu microunde.
Întindeți pepperoni tăiați cubulețe pe farfurie; acoperiți ușor cu un prosop de hârtie cu microunde. Cuptor cu microunde la 2 minute pentru a elimina excesul de grăsime.
Tăiați ardeiul prăjit în bucăți subțiri de mușcătură.
Într-un castron mic, bateți uleiul, oțetul și sarea de usturoi cu sârmă până se omogenizează bine. Într-un castron mare, aruncați salată verde, piper prăjit, pepperoni, roșii și năut cu pansament cu ulei și oțet.