Salată prăjită-Broccoflower cu pansament portocaliu
Salata prăjită-Broccoflower cu pansament portocaliu este un fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 12 porții. O porție conține 64 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face aproximativ 45 minute. Un amestec de piper, suc de portocale proaspăt stors, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 71%, care este solid. Rețete similare sunt Salată de Quinoa cu cartofi dulci prăjiți cu sos de arțar-portocaliu, Crocant curry prăjită broccoflower, și Salată prăjită de dovlecei și Quinoa cu afine și pansament Tahini cu arțar portocaliu.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Combinați broccoflower și 1/4 cană de ulei de măsline într-un castron mare. Aranjați într-un singur strat pe 2 tigăi cu jeleu; se presară cu 1/2 linguriță sare și piper. Prăjiți la 450 timp de 20 de minute, amestecând o dată.
Adăugați germeni; prăjiți 10 minute, amestecând o dată.
Combinați restul de 1/4 linguriță de sare, coajă și următoarele 4 ingrediente (prin capere) într-un castron mare.
Adăugați legume; aruncați pentru a combina.
Stropiți cu uleiul rămas.