Salata proaspătă de ton cu fructe tropicale este o fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 29G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 293 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $5.89 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de friptură de ton, mango, kiwi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 23 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este spectaculos. Încercați Fructe tropicale cu fistic și nucă de cocos, Fructe tropicale în sirop de lemongrass, și Tarta cu Cheesecake cu fructe tropicale pentru rețete similare.
Vinul Merlot, Pinot Noir și rossimbroul sunt alegeri excelente pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Un vin pe care l-ai putea încerca este La Jota Howell Mountain Merlot. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 99 de dolari.