Salata Peppery ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 173 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Dacă aveți la îndemână scallions, o mână de pătrunjel cu frunze plate, ridichi și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 15 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 80%, care este solid. Rețete similare includ Salată De Primăvară Piperată, Salată De Legume Piperată, și Salată De Paste De Pui Cu Piper.
Instrucțiuni
1
Așezați condimentul de friptură și oțetul în fundul unui bol mic, apoi bateți în ulei de măsline extravirgin și lăsați pansamentul să stea 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra Virgin
Condimente De Friptură
Oțet
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Adăugați ridichile, ardeii, legumele murate, rucola și pătrunjelul într-un bol de salată. Când sunteți gata să serviți salata, îmbrăcați-o, aruncați-o și condimentați-o cu sare, dacă este necesar, după gust.