Salată picantă de floarea soarelui cu sos de morcovi

Salata picantă de floarea soarelui cu sos de morcovi este un fără lactate rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 215 calorii. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca o garnitură la un preț rezonabil. Mergeți la magazin și ridicați ulei de susan asiatic, lung, dressing și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este uimitor. Încercați Salată Picantă De Morcov + Quinoa Cu Sos De Lămâie De Cocos, Salată De Morcovi Și Floarea Soarelui, și Sunday ' s Special House Dressing – cauti un dressing salata, care este cremos, picant, și umplut cu ierburi proaspete? Puteți face acest sos de salată acasă cu ușurință pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Asigurați-dressing: într - o largă, 3-la 4-qt. cratiță, fierbeți sucul de morcovi la foc mediu-mare, amestecând des, până se reduce la 1/4 cană, 12 până la 15 minute.
Se toarnă într-un castron mic și se lasă să se răcească.
Bateți ingredientele rămase pentru pansament.
Între timp, preîncălziți cuptorul la 35
Prăjiți semințele de floarea soarelui într-o tigaie superficială până la auriu ușor, scuturând tigaia ocazional, 4 până la 8 minute.
Tăiați membrana și capetele curbate ale ardeiului gras.
Tăiați ardeiul pe lungime în felii foarte subțiri.
Într-un castron mare, folosiți mâinile pentru a arunca și separa toate legumele până se amestecă uniform.
Se toarnă semințe și se îmbracă deasupra; se amestecă ușor. Condimentează cu sare după gust.
Notă: varza crudă poate conține ocazional bacterii care provoacă boli de origine alimentară, astfel încât copiii, vârstnicii și cei cu sistem imunitar slăbit ar trebui să evite să le mănânce.