Salată Panzanella

Salată Panzanella
Salata Panzanella ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă vegană servește 3 și costă 79 cenți pe porție. O porție conține 133 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați piper, roșii, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Salată Panzanella, Salată Panzanella, și Salată Panzanella pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați cuburi de pâine într-o tigaie cu jeleu; coaceți la 350 timp de 10 minute sau până când sunt crocante, amestecând o dată. Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuburi De PâineCuburi De Pâine
JeleuJeleu
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
3
Combinați oțetul și următoarele 4 ingrediente (prin usturoi) într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Adăugați cuburi de pâine, ceapă și ingredientele rămase, aruncând ușor pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuburi De PâineCuburi De Pâine
CeapăCeapă
5
Serviți imediat.

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista